•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

4 πράγματα που θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες!

Αντίθετα με ότι πιστεύουμε οι γυναίκες οι άντρες δεν προτιμούν την «ψεκάστε, σκουπίστε... τελειώσατε» φιλοσοφία. Οι περισσότεροι μάλιστα επιλέγουν τον πιο μακρύ δρόμο προς τον οργασμό. Το μόνο που θέλουν είναι έναν ερωτικό συνοδοιπόρο σε αυτό το συναρπαστικό ερωτικό ταξίδι...

1. Πες του τι θέλεις να σου κάνει: Στο σεξ δεν χωράνε ντροπές. Και επειδή ένας άντρας δεν μπορεί να βρίσκεται διαρκώς μέσα στο μυαλό σου, καλό είναι να του αποκαλύψεις όλα αυτά που σου αρέσουν. Ακόμα και αν ο παρτενέρ σου είναι έμπειρος, δεν σημαίνει πως τα γνωρίζει όλα. ʼλλωστε δεν αρέσουν στα ίδια πράγματα σε όλες τις γυναίκες.

2. Άσε τους καλούς τρόπους έξω από το κρεβάτι: Το savoir vivre δεν ταιριάζει στο σεξ. Πολλοί άντρες παραπονιούνται που οι γυναίκες δεν χρησιμοποιούν την πικάντικη διάλεκτο κατά την ερωτική πράξη. Δεν χρειάζεται να βρίσεις για να γίνεις σέξι, μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις πιπεράτες λέξεις ώστε να απογειώσεις το πάθος. Μην ανησυχείς, κανείς δεν θα παρεξηγήσει τους «κακούς σου τρόπους»!

3. Παίξε με το σώμα σου μπροστά του: Είναι γνωστό πως οι άντρες ερεθίζονται καταρχήν με τα - μάτια - δεν είναι τυχαίο που δεν κυκλοφορούν γυναικεία περιοδικά με γυμνούς άντρες. Εκμεταλλεύσου το γεγονός χαρίζοντάς του για πρώτο πιάτο ένα ερωτικό υπερθέαμα, κατά το οποίο μπορείς να χορεύεις αισθησιακά, μένοντας όλο και με λιγότερα ρούχα και παίζοντας με το σώμα σου. Η αντίδρασή του θα σε αποζημιώσει!

4. Να είσαι ανοιχτόμυαλη: Όπως θα πειραματιζόσουν με νέες γεύσεις σε ένα καινούριο εστιατόριο, δοκίμασε νέες εμπειρίες στο σεξ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένη να κάνεις ότι σου ζητηθεί, ούτε ότι επιβάλλεται να πεις «ναι» σε κάτι που δεν είσαι σίγουρη ότι το θες. Αν, όμως, υπάρχουν πράγματα που προς το παρόν κατοικούν μόνο στη φαντασία σου, μην διστάσεις να τα κάνεις πραγματικότητα. ʼλλωστε, στον έρωτα, όπως και στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται.

anoixtomualos.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"