•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Πόσες θερμίδες καίτε με το σεξ;


Το σεξ εκτός από το μυαλό σε κάνει να χάσεις και μερικά κιλάκια! Η μέση ποσότητα των θερμίδων που καίτε για 30 λεπτά σεξ είναι 150 θερμίδες. Συγκρίνοντας αυτό τον αριθμό με άλλες δραστηριότητες, θα διαπιστώσετε ότι καίτε περισσότερες θερμίδες με τη σεξουαλική επαφή. Για παράδειγμα κάνοντας δουλειές σπιτιού μπορείτε να κάψετε μόνο 111 θερμίδες, κάνοντας γιόγκα 114, ενώ με το χορό χάνετε 129 θερμίδες.
Επιπλέον το σεξ λέγεται ότι αποτελεί μια μορφή άσκησης, που μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης.
Δεν είναι μόνο ότι καίτε ενέργεια, αλλά είναι μία πράξη που σας βοηθάει επίσης να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό σας. Η βαθιά αναπνοή και η αυξημένη καρδιακή συχνότητα που συντελείται κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης διάρκειας 30 λεπτών βοηθάει στην αύξηση της ροής του αίματος σε όλο το σώμα σας. Προσφέρει φρέσκο οξυγόνο, ορμόνες και άλλα θρεπτικά συστατικά στον εγκέφαλο.
Τέλος έχετε καλύτερο ύπνο μετά από μισή ώρα σεξ. Με λίγα λόγια: τη στιγμή που φτάνετε σε οργασμό εκτός από την απόλυτη ηδονή που σας κατακλύζει έχετε ένα ακόμη –διπλό- όφελος: καίτε θερμίδες και βελτιώνετε την υγεία σας.
Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"