•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Παιδί - μαγνήτης στη Σερβία!! Μύθος ή πραγματικότητα;

Ένα 7χρονο αγόρι από τη Σερβία, ο Bogdan, εκπλήσσει τα διεθνή μέσα με μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδιότητα που έχει...
Σύμφωνα με κάποια διεθνή πρακτορεία όπως το MSNBC το Τhe Daily Mail, o Bogdan είναι μαγνητικός. Πιρούνια, κουτάλια, μαχαίρια κολλάνε στο δέρμα του με υπερφυσική ευκολία.
H ιδέα ότι ένα άνθρωπος θα μπορούσε να δημιουργήσει γύρω του ένα τόσο ισχυρό μαγνητικό πεδίο είναι πραγματικά αλλόκοτη αλλά εξίσου περίεργο είναι το γεγονός ότι και άλλα αντικείμενα κολλάνε στο σώμα του όπως το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, μικρά πιάτα, μικρά επίπεδα κομμάτια γυαλιού.

To μυστικό για να καταλάβουμε αυτό το ιδιαίτερο φαινόμενο δε βρίσκεται στο μαγνητισμό ή σε κάποια άλλη μυστική ιδιότητα αλλά στη φυσική και στην τριβή. To δέρμα είναι πολύ ελαστικό και τείνει να προσαρμόζεται με τα αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με αυτό. Αυτό μπορούμε να το προσέξουμε ιδιαίτερα τις πιο ζεστές μέρες όταν αντικείμενα από πλαστικό ή δέρμα κολλάνε εύκολα στο σώμα.

Οπότε δεν έχει σχέση με το μαγνητισμό κι αυτό γίνεται φανερό από το γεγονός ότι και μη μεταλλικά αντικείμενα όπως το τηλεκοντρόλ ή κομμάτια γυαλιού κολλάνε στο σώμα του νεαρού.

Oι "μαγνητικοί" άνθρωποι όπως αυτοαποκαλούνται έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι ότι δεν έχουν τριχοφυΐα γιατί η τρίχα αυτομάτως θα μείωνε την τριβή. Το δεύτερο είναι πως αν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες ή τα βίντεό τους όλοι γέρνουν ελαφρά προς τα πίσω ή στην καλύτερη περίπτωση στέκονται στέκονται κάθετα με το έδαφος. Κανένας δε σκύβει μπροστά, πράγμα που θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο αν είχαν όντως μαγνητικό πεδίο.

Φανταστείτε όμως να ήταν πραγματικότητα και ο γιος σας να είχε το χάρισμα του Bogdan; Ποιος θα φοβόταν να μαζέψει τις σκόρπιες καρφίτσες από το χαλί και τους συνδετήρες από το γραφείο;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"