Το Sexy μοντέλο της Θεσσαλίας Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώτου είναι μια νεαρή και όμορφη φοιτήτρια από τη Λάρισα η οποία ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Με την εντυπωσιακή εμφάνισή της και τον δυναμικό χαρακτήρα της είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λάρισας. Συνεχίζει και μένει εκεί μέχρι σήμερα, αλλά της αρέσει συχνά-πυκνά να επισκέπτεται την Αθήνα. Η οικογένεια είναι για εκείνη το παν.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Σπουδάζει στο τμήμα Πολιτικών Εργων Υποδομής, που ανήκει στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) του ΤΕΙ Λάρισας.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να κάνει καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Ωστόσο, επειδή θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον της, πρωταρχικός στόχος για εκείνη είναι να πάρει το πτυχίο της.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... τα νύχια της! Η ξανθιά καλλονή λατρεύει να περιποιείται τα νύχια της. Μάλιστα, δεν αρκείται σε ένα απλό μανικιούρ, αλλά τα διακοσμεί με ποικίλα σχέδια.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Σε γνωστά clubs και μπουζούκια της Αθήνας και αρέσκεται πολλές φορές να διασκεδάζει έως τα ξημερώματα.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Να έχει καλή εξωτερική εμφάνιση που να συνδυάζεται με έναν ακέραιο χαρακτήρα. Μεγάλη σημασία θα δείξει σε αυτόν που θα της δίνει ιδιαίτερη προσοχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"