•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Χειροπέδες σε φοιτητή για 0,40 ευρώ!

Στο τμήμα κατέληξε ένας φοιτητής στη Θεσσαλονίκη, που μπήκε στο λεωφορείο χωρίς να πληρώσει εισιτήριο και... άλλαξε προορισμό! Σύμφωνα με καταγγελία, ο νεαρός δεν πλήρωσε 0,40 ευρώ, ενώ δεν είχε πάνω του αστυνομική ταυτότητα.

Όπως υποστηρίζει η κίνηση πολιτών «Επιβάτες», ο φοιτητής Μάριος Ν. επιβιβάστηκε την Παρασκευή στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ προς Σταυρούπολη (γραμμή 27), χωρίς εισιτήριο, καθώς είναι μέλος της κίνησης «Δεν Πληρώνω».

Σε έλεγχο που έγινε από δύο ελεγκτές, του ζήτησαν την ταυτότητά του, την οποία δεν είχε μαζί του. Στη συνέχεια, οι δύο υπάλληλοι του ΟΑΣΘ τον κράτησαν 20 λεπτά μέσα στο λεωφορείο χωρίς την θέλησή του, μέχρι να καταφτάσει η αστυνομία!

Από το λεωφορείο, ο νεαρός βρέθηκε με χειροπέδες στο περιπολικό και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πολίχνης για εξακρίβωση στοιχείων.

Από την πλευρά του, ο Μάριος Ν. εξέφρασε την επιθυμία του να καταθέσει μήνυση κατά των ελεγκτών για παράνομη κατακράτηση, με αποτέλεσμα οι δύο υπάλληλοι να μεταφερθούν επίσης στο τμήμα, όπου και παρέμειναν για περίπου 5 ώρες!

http://www.star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"