•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Κινέζοι χάκερ «τρύπωσαν» στη Νότια Κορέα


Σε μυστικούς φακέλους για την αγορά κατασκοπευτικού αεροσκάφους

Πρόσβαση σε εμπιστευτικούς στρατιωτικούς φακέλους της Νότιας Κορέας που αφορούσαν την αγορά αμερικανικών κατασκοπευτικών αεροσκαφών απέκτησαν Κινέζοι χάκερ τον περασμένο Ιούνιο, όπως αποκάλυψε Νοτιοκορεάτης βουλευτής.

Οι χάκερς διείσδυσαν στους υπολογιστές του υπουργείου Αμύνης και κατόρθωσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον φάκελο αγοράς του μη επανδρομένου κατασκοπευτικού αεροσκάφους Global Hawk, τόνισε ο βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος και μέλος της επιτροπής Αμύνης Σιν Χακ Γιονγκ.

«Κυβερνητικό στέλεχος με ενημέρωσε για το γεγονός, η κυβέρνηση όμως δεν έχει θίξει το θέμα στην Κίνα και εξετάζει ακόμη τον τρόπο με τον οποίο θα το χειριστεί», τόνισε εκπρόσωπος του Σιν, επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα στην εφημερίδα Τσόσουν Ίλμπο.

Τον περασμένο χρόνο η Σεούλ ενέκρινε προϋπολογισμό 45,2 δισ.γουόν (28.9 εκατ. ευρώ) για την αγορά του κατασκοπευτικού αεροσκάφους, που έχει τη δυνατότητα να επιθεωρεί μία ζώνη έως και 200 χλμ πέραν της μεθορίου μεταξύ των δύο Κορεών, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε νοτιοκορεατική κορβέτα τον Μάρτιο του 2010, με 46 νεκρούς.

Η Ιαπωνία σχεδιάζει επίσης να αγοράσει το ίδιο αεροσκάφος, τονίζει η εφημερίδα, κίνηση που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Πεκίνου, το οποίο φοβάται ότι οι γείτονές του μπορούν να κατασκοπεύσουν εντός του εδάφους της χώρας.

  πηγή:  http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"