•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Πήγαν να μαχαιρώσουν τον Μουρίνιο


Οι διοικούντες την Ρεάλ προσπάθησαν να κρύψουν το γεγονός

Κι όμως είναι αληθινό! Όπως αποκάλυψε ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός “CADENA SER”, την περασμένη Παρασκευή άγνωστος προσπάθησε να μαχαιρώσει τον Ζοζέ Μουρίνιο κατά την άφιξη της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης στην Γαλικία για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν με την Λα Κορούνια.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, την περασμένη Παρασκευή όταν έφτασε η αποστολή της Ρεάλ στο αεροδρόμιο ο Πορτογάλος τεχνικός και οι παίκτες της ομάδας της Μαδρίτης σταμάτησαν να υπογράψουν αυτόγραφα σε οπαδούς της ομάδας που τους περίμεναν.

Ένας άγνωστος, κατευθύνθηκε προς τον Μουρίνιο, και ξαφνικά προσπάθησε να τον μαχαιρώσει. Κάτι τέτοιο όμως, το απέτρεψε ένας από τους υπεύθυνους ασφαλείας της «βασίλισσας» ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα τις προθέσεις του ατόμου, και μπήκε μπροστά στον Μουρίνιο.

Αποτέλεσμα; Δέχθηκε αυτός το χτύπημα από το μαχαίρι, κάτω από την μασχάλη, μήκους τεσσάρων ιντσών.

Οι διοικούντες την Ρεάλ προσπάθησαν να κρύψουν το γεγονός, κάτι που το κατάφεραν μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ραδιοφωνικός σταθμός “CADENA SER” το αποκάλυψε με αποτέλεσμα η είδηση να κάνει πολύ σύντομα τον γύρο του κόσμου.

Αμέσως μετά το περιστάτικό, η διοίκηση της Ρεάλ αύξησε κατακόρυφα τον αριθμό των ανδρών ασφαλείας για τον Πορτογάλο αλλά και τους ποδοσφαιριστές, κάτι που προκάλεσε την περιέργεια των Ισπανών δημοσιογράφων.

Το άτομο που επιχείρησε να μαχαιρώσει τον Μουρίνιο κατάφερε να ξεφύγεια από τους υπεύθυνους του αεροδρομίου. Όμως, οι Αρχές έχουν συνεχίζουν τις έρευνες για να τον βρουν κάνοντας χρήση βίντεο από τις κάμερες του εσωτερικού χώρου του αεροδρομίου της Γαλικίας.

Πηγή: sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"