•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Έδωσε ομάδες και ονόματα στον εισαγγελέα ο Κούγιας


Λόγω ελλείψεως γραμματέως του εισαγγελέα δεν έδωσε επίσημη κατάθεση

Ύποπτα παιχνίδια στα οποία ποντάρονται, μέσω στοιχήματος, τεράστια χρηματικά ποσά ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου, ο οποίος διενεργεί και την έρευνα για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ωστόσο, ο κ. Κούγιας λόγω ελλείψεως γραμματέως του εισαγγελέα δεν έδωσε επίσημη κατάθεση, αλλά περιορίστηκε σε μία προφορική ενημέρωση επιφυλασσόμενος να καταθέσει όσα γνωρίζει γύρω από αυτό το κομμάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα εξεταστεί ως μάρτυρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες ομάδες στους αγώνες των οποίων καταγράφονται μεγάλα και περίεργα στοιχήματα καθώς και ονομαστικά σε κάποιους παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά την εξέταση του κ. Κούγια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν οι καταγγελίες του θα σηματοδοτήσουν νέα προκαταρκτική εξέταση ή αν θα διαβιβαστεί η κατάθεσή του στην εισαγγελέα πρωτοδικών κ. Πόπη Παπανδρέου , η οποία χειρίζεται την υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια και τα παράνομα στοιχήματα, με βάση της λίστα των ύποπτων αγώνων που έχει στείλει η UEFA.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"