•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.


Αποδοκιμάστηκε στην κηδεία του 23χρονου ειδικού φρουρου

Την παραίτησή του υπέβαλε το απόγευμα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Γιάννης Ραχωβίτσας, λίγο μετά την κηδεία του 23χρονου ειδικού φρουρού, Γιάννη Ευαγγελινέλη, στο νεκροταφείο του Περιστερίου.

Η παραίτηση του υπαρχηγού δεν έγινε δεκτή από τον υπουργό, παρά το γεγονός ότι ο αντιστράτηγος προέβαλε λόγους ευθιξίας για τον θάνατο των δύο αστυνομικών και συμπαράστασης στις οικογένειές τους.

Στην κηδεία του 23χρονου ειδικού φρουρού το κλίμα ήταν εκρηκτικό από οργή και οδύνη και μάλιστα, κατώτεροι αστυνομικοί και πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς, καθώς και παριστάμενους πολιτικούς. 

Στο κοιμητήριο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, που συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία το νεαρό ειδικό φρουρό, ενώ πολίτες στράφηκαν ιδιαίτερα εναντίον του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., που εκπροσωπούσε την ηγεσία, και του διοικητή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατηγορώντας τους για τις ελλείψεις, που θέτουν σε κίνδυνο της ασφάλεια των αστυνομικών, που υπηρετούν σ΄αυτήν.

Την ίδια αντίδραση είχαν οι παριστάμενοι στην κηδεία και απέναντι στους πολιτικούς, τους οποίους απώθησαν για να μη μπουν στο νεκροταφείο.
πηγή:  http://www.newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"