•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Έκαναν μάθημα παρέα με τα ποντίκια


Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο

Παρέα με τρωκτικά και σε ένα κτίριο έτοιμο να καταρρεύσει έκαναν μάθημα τα 68 παιδιά των 26ου και 35ου Νηπιαγωγείων Ηρακλείου στις Πατέλες!

Εδώ και δέκα μέρες, οι γονείς αρνούνταν να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο ενώ χθες προέβησαν σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου.

Μηχανικός του δήμου επιβεβαίωσε τους φόβους τους και το σχολείο από σήμερα βάζει λουκέτο ενώ την επόμενη βδομάδα τα συστεγαζόμενα Νηπιαγωγεία θα μετεγκατασταθούν στο 23ο Δημοτικό σχολείο.

Πριν από δέκα περίπου μέρες, μετά από αίτημα των γονέων, συνεργείο του δήμου άρχισε να καθαρίζει το σχολείο. Οι εικόνες που αντίκρισαν στο υπόγειο που σιγά- σιγά «αποκαλύφθηκε» ήταν γυμνές κολόνες, έτοιμες να πέσουν και να παρασύρουν το μέρος, όπου τα παιδιά τους έκαναν μάθημα.

Σε συνδυασμό με τα φίδια, τους σκορπιούς και τους ποντικούς που έκαναν... παρέα στα παιδιά τους, οι γονείς αποφάσισαν να κρατήσουν τους μικρούς μαθητές στο σπίτι αφού ήταν επικίνδυνο να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο συγκεκριμένο κτίριο.

Ως την ερχόμενη Τρίτη εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που απαιτούνται για τη μεταστέγαση των παιδιών στο 23ο Δημοτικό. Παράλληλα, θα ξεκινήσει η αναζήτηση νέου χώρου για το σχολείο, μία διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα.

Πηγή: Πατρίς, cretalive

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"