•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

«Ο Βαλβέρδε βγάζει το καλύτερο από όλους τους παίκτες»


Γ. Μώραλης: «Κανείς δε γκρινιάζει ακόμη κι αν κάθεται στον πάγκο»

Το καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού αποτέλεσε το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έναντι των άλλων ομάδων, σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη. Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, επεσήμανε ότι
ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά θα αρχίσει τις επόμενες ημέρες, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνουν μεταγραφικές υπερβολές.


Αναλυτικότερα όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης:

Για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν: «Όταν έχεις πέντε μήνες μέχρι την επίσημη έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών σου δεν θα έχεις δικαιολογία μετά αν δεν έχεις κάνει σωστές κινήσεις. Έχουμε άπλετο χρόνο μπροστά μας, αν και πιστεύω ότι μετά από 15 μέρες περίπου θα ξεκινήσουμε το σχεδιασμό της νέας ομάδας».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν: «Ο καθ’ ύλην αρμόδιος είναι ο προπονητής και με τη μέχρι τώρα συζήτηση που έχω κάνει μαζί του σκέφτεται απλά να συμπληρώσουμε κάποιες θέσεις. Προς το παρόν θέλουμε να παίξουμε σοβαρά και να νικήσουμε τους τρεις αγώνες που απομένουν, αν και παίζουμε με ομάδες που θέλουν βαθμούς. έτσι ώστε να κλείσουμε με μια καλή εικόνα τις υποχρεώσεις μας».

Για το πλεονέκτημα που έδωσε τον τίτλο στον Ολυμπιακό:
 «Κατά την εκτίμησή του, επειδή δεν πιστεύω σε μάγους, ήταν το άψογο κλίμα που υπήρχε στην ομάδα. Κάτι που είναι πού σημαντικό σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό που δεν είναι και το καλύτερο στην Ευρώπη. Έχουν παίξει πολύ καλά τα παιδιά και έχουν συνεργαστεί άψογα με τον προπονητή, ο οποίος είναι δίκαιος και ξέρει να κρατάει τα αποδυτήρια. Στα δύσκολα ωστόσο ήταν και ο πρόεδρος κοντά στην ομάδα, κάτι που επίσης είναι επίσης σημαντικό επειδή έδινε ηρεμία.

Το να έχεις στον πάγκο παίκτες όπως ο Πάντελιτς και ο Ρόμενταλ και να μην γκρινιάζουν δεν είναι εύκολο. Είναι σημαντικό να βγάζεις από τον κάθε παίκτη το καλύτερο και αυτό το επιτυγχάνει ο Βαλβέρδε».

Για το ποιοι παίκτες θα μείνουν στο από το υπάρχον ρόστερ:
 «Δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για αποδεσμεύσεις, τουλάχιστον όχι όσο υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σκέψεις έχει προφανώς ο προπονητής και τις έχει πει και στον πρόεδρο. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω να μην περιμένει ο κόσμος πολλά πράγματα, έστω κι αν έχουμε Champions League του χρόνο. Οι οικονομικές συγκυρίες δεν δικαιολογούν υπερβολές. Κατανοώ την επιθυμία των φιλάθλων μας, αλλά δεν γίνεται να κάνουμε υπερβολές».

Για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι κακό για όλες τις ομάδες το νοσηρό κλίμα της που επικρατεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς πολλές φορές αυτό προκαλείται και από το ίδιο το ποδόσφαιρο. Το επιθυμητό είναι να κάτσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι. Ποιος παίκτης, προπονητής, πρόεδρος ή παράγοντας δεν θα ήθελε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Έχουμε κάποιες προτάσεις και θα τις καταθέσουμε στην Σούπερ Λίγκα. Φτάσαμε τόσο χαμηλά και μπορούμε πλέον να πάρουμε την πάνω βόλτα. Το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι χειρότερο από το περσινό ή το προπέρσινο. Αν αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις όλα μπορούν να γίνουν. Χθες για παράδειγμα οι οπαδοί ήταν άψογοι. Άμα θέλουν μπορούν να είναι μια χαρά στο γήπεδο χωρίς αστυνομίες και σεκιούριτι. Δεν είμαι απαισιόδοξος, χωρίς να πιστεύω ότι θα γίνουμε Premier League ή Primera Division.

Πλέον έρχονται σε πολλές ομάδες της Ελλάδας, παίκτες που δεν έρχονταν άλλα χρόνια, παρά μόνο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό. Δεν είναι κακό το ποδόσφαιρό μας. Είδατε τον ΠΑΟΚ και τον Άρη που έφτασαν στο Europa League. Έχει καλά το ποδόσφαιρό μας και δεν πρέπει να προβάλλουμε μόνο τα κακά.

Πέρσι για παράδειγμα τα εισιτήρια αυξήθηκαν σε σχέση με πρόπερσι, ενώ φέτος ήταν λιγότερα, λόγω και των πολλών αγώνων που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών. Πολλές, αν όχι οι περισσότερες ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα. Υπάρχουν προβληματισμοί σε όλους μας για το πώς μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημά μας, αν και φέτος παλεύουν ακόμα πόσες ομάδες και για Ευρώπη και για υποβιβασμό».

Πηγή: sport-fm.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"