•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

«Να ματώσουμε ως το τέλος»


«Σημαντικό πως εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα», τόνισε ο Λεμονής

Ουδόλως επαναπαύεται ο Τάκης Λεμονής από την καλή βαθμολογική θέση του Πανιωνίου στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρέπει να ματώσουμε σε όλα τα παιχνίδια ως το τέλος, αρχής γενομένης από αυτό με τη Λάρισα την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Είναι σημαντικό πως εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα», τόνισε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων». «Είμαστε τυχεροί που αποκτήσαμε τον Μήτρογλου», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, ο Τάκης Λεμονής μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

- τη σημασία της νίκης στο Περιστέρι:
 «Τα εκτός έδρας τρίποντα, όπως με τον Άρη και τον Ατρόμητο που πλέον μπήκε κι αυτός σε περιπέτειες, ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Αυτές οι νίκες βοηθούν πολύ στην ψυχολογία και τονώνουν την αυτοπεποίθηση των παικτών».

- την απόδοση της ομάδας του και τον Ατρόμητο: «Ήμουν εκνευρισμένος από τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το επιθετικό παιχνίδι στο πρώτο διάστημα του αγώνα. Δεν έχει να κάνει μόνο με πρόσωπα, αλλά και με τη νοοτροπία. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα πιο δυναμικά. Αφού έχουμε αποκτήσει εμπιστοσύνη στο αμυντικό μας παιχνίδι, είναι θέμα νοοτροπίας να αντιμετωπίσουμε πιο σοβαρά το επιθετικό κομμάτι. Ήμασταν και λίγο τυχεροί, γιατί αντιμετωπίσαμε τον Ατρόμητο που προερχόταν από το ματς του Κυπέλλου. Αυτά τα πράγματα σού δίνουν κάποιο πλεονέκτημα. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε εκτός ρυθμού τα χαφ του Ατρομήτου. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη και μου προκαλεί εντύπωση που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Ίσως πρέπει να γίνει πιο κακή ομάδα, με μεγαλύτερη σκοπιμότητα, για να παίρνει αποτελέσματα».

- τη διαχείριση του ρόστερ και την παρουσία του Μήτρογλου: «Το θέμα με το ρόστερ δεν είναι μόνο ο αριθμός, αλλά τα χαρακτηριστικά και η ποιότητα των παικτών. Είχαμε πολλούς παίκτες, αλλά που τα χαρακτηριστικά τους έμοιαζαν πολύ. Είχαμε πρόβλημα στο γκολ, δεν διαθέταμε έναν παίκτη περιοχής. Ήμασταν τυχεροί που μπορέσαμε να αποκτήσουμε τον Μήτρογλου. Τον είχα φέρει στον Ολυμπιακό και είχε εμπιστοσύνη σε μένα. Έτσι πείστηκε να έρθει στην ομάδα και μας έχει βοηθήσει πολύ».

- τη μάχη για την παραμονή: «Προσωπικά δεν μου αρέσει να μιλώ για σωτηρία για μία μεγάλη ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Όμως μας αρέσει, δεν μας αρέσει, πρέπει να κάνουμε το στόχο πραγματικότητα. Είχα προετοιμάσει τους παίκτες από την πρώτη μέρα λέγοντας ότι θα βαρεθείτε κάθε Κυριακή να ακούτε ότι αυτό το ματς είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Δεν μπορώ να οριοθετήσω βαθμολογικά πού θα παιχτεί ο υποβιβασμός. Είναι πολύ σημαντικό ότι εμείς εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα».

- τον ερχόμενο αγώνα με τη Λάρισα: «Δεν υπάρχει φαβορί σε κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα. Πρέπει να ματώσουμε για να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό ισχύει και για το ερχόμενο ματς με τη Λάρισα. Είχα πει πριν πέντε αγωνιστικές πως κανένας δεν είναι ξεγραμμένος. Έχουμε πολύ δύσκολη δουλειά. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τη Λάρισα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και υπομονετικοί. Τόσο εμείς όσο και ο κόσμος. Το παιχνίδι υπομονής δεν είναι πολλές φορές τόσο ελκυστικό, αλλά για να διασπάσουμε την άμυνα της Λάρισας θέλει υπομονή. Ο κόσμος μάς έχει βοηθήσει πολύ».

- το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας: «Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο καζάνι. Ο καθένας στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει τον άλλο. Η μόνη ομάδα που έχει ξεχωρίσει και είναι δύσκολο να την καταβάλεις είναι ο Ολυμπιακός. Για παράδειγμα χθες η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 τον ΠΑΟΚ, ενώ την Τετάρτη απέναντι στον ίδιο αντίπαλο δεν μπορούσε να κάνει φάση αν κι έπαιζε για αρκετά λεπτά με δύο παίκτες παραπάνω».

- τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν: «Καμία σκέψη δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου για την επόμενη σεζόν. Αυτό που έχει σημασία είναι να σωθεί η ομάδα. Το πρωτάθλημα τελειώνει πολύ νωρίς, στις 17 Απριλίου, οπότε υπάρχει πολύς χρόνος για να γίνουν τα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Πρέπει βέβαια να ψάξουμε τρόπους ώστε αυτό το πολύ μεγάλο διάστημα διακοπών να μικρύνει, γιατί δεν είναι δυνατόν οι παίκτες να μείνουν εκτός δράσης για δύο μήνες. Αυτό κάνει πολύ μεγάλο κακό. Είναι το άκρο αντίθετο από την Κύπρο, όπου ένα δεκαήμερο διακοπών ήταν θαύμα».

Πηγή: sportfm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"