•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Πρόβα ενδεκάδας για την Εθνική


Οι εκλεκτοί του Φερνάντο Σάντος

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο Φερνάντο Σάντος μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Φερνάντο Σάντος είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και έτσι έχει γεμάτο το «οπλοστάσιό» του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε για μία ακόμα φορά ιδιαίτερη βαρύτητα στις στημένες φάσεις αλλά και στον τρόπο που θέλει να συνεργάζονται οι ακραίοι αμυντικοί με τους μέσους. Στο τέλος του διτέρματος, Καραγκούνης, Νίνης, Κονέ, Τζαβέλλας και Φετφατζίδης «δούλεψαν» στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ με τεχνητό τείχος, ενώ δοκίμασαν και μία «κομπίνα» με ψηλοκρεμαστή πάσα πάνω από το τείχος ψάχνοντας τον Σαλπιγγίδη.

Σε ότι αφορά τα πλάνα 11άδας, δεν έχει αλλάξει κάτι. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, στο κέντρο της άμυνας οι Αβρ. Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος, στο αριστερό άκρο θα είναι ο Τζαβέλας και στο δεξί ο Τοροσίδης. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, στην δεξιά πτέρυγα ο Νίνης και στην αριστερή ο Σαμαράς, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαλπιγγίδη θα πάρει θέση ο Λυμπερόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο του σημερινού προγράμματος, ο Σάντος δοκίμασε τον Μόρα στη θέση του Παπασταθόπουλου σε ρόλο στόπερ, ενώ χρόνο πήρε και ο Παναγιώτης Κονέ αντί του Νίνη στην δεξιά πτέρυγα.
Η αποστολής της Εθνικής ομάδας θα αποχωρήσει το πρωί (11:00) της Παρασκευής για την Βαλέτα.

Πηγή: sport-fm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"