•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Ένα «δαιμονισμένο» μοντέλο


ΔΕΙΤΕ: Το νέο Mini Rocketman

Η γερμανική εταιρεία μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης παρουσιάζοντας το νέο Rocketman, με άλλα λόγια, τη mini εκδοχή του… Mini, σε πρωτότυπη μορφή.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο με βαρύνουσα για την εταιρεία σημασία, που βρίσκεται, όσον αφορά τη φιλοσοφία του, πιο κοντά στο… original Mini που γεννήθηκε το μακρινό 1959, όντας μικρότερο σε μήκος σε σχέση με το υπάρχον και απόλυτα επιτυχημένο «χάτς» των Γερμανών. 



Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Mini, πρόκειται για μια καινοτομική πρόταση, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της μάρκας για παραγωγή οχημάτων αστικού χαρακτήρα, με μοντέρνο σχεδιασμό, μικρή κατανάλωση και λύσεις στους επιμέρους τομείς που καθιστούν ακόμα πιο… αντισυμβατική τη διαβίωση των επιβατών στο εσωτερικό.

Σχεδιαστικά, τα… δαιμόνια που εισάγει το νέο Rocketman Concept είναι κάτι παραπάνω από διακριτά, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες.



Σήμα κατατεθέν του αυτοκινήτου, που οριακά ξεπερνά τα 3,4 μ. σε μήκος (το πλάτος ανέρχεται στα 1,907 μ. και το ύψος μόλις τα 1,398 μ.), είναι ο… εκκεντρικός τρόπος με τον οποίο ανοίγουν οι πόρτες του (ομοίως και για τη «διπλή», διαιρούμενη πόρτα στο πίσω μέρος), στοιχείο που σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά πίσω φώτα, τη διάφανη οροφή και τους 18ρηδες τροχούς συνθέτουν ένα σύνολο που αν μη τι άλλο δεν περνά απαρατήρητο.



Πηγή: 4troxoi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"