•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Χιονισμένη Καθαρά Δευτέρα


Νέα επιδείνωση του καιρού, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων, θα σημειωθεί από την Δευτέρα.
Το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς θα γιορταστεί με κακοκαιρία, χιόνια, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και ενισχυμένους βόρειους ανέμους, οι οποίοι στα πελάγη θα πνέουν έως και 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία την Δευτέρα θα παρουσιάσει πτώση και τα χιόνια θα παρατηρηθούν όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε πεδινές περιοχές αρχικά της βόρειας χώρας και μέχρι το βράδυ και της κεντρικής, ενώ χιονοπτώσεις προβλέπονται και στις νησιωτικές περιοχές.
Το πρωί της Τρίτης στα λευκά θα έχουν "ντυθεί" και οι περιοχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο.
Τη Δευτέρα σταδιακή ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι, στο βόρειο Αιγαίο, ενώ την Τρίτη στο υπόλοιπο Αιγαίο θα φτάσουν τα 9 και τοπικά τα 10 μποφόρ.
Οι χιονοπτώσεις την Τρίτη, στα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν, αλλά κατά τόπους θα σημειωθεί ισχυρός παγετός, ενώ στα ανατολικά και τα νότια οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και την Τετάρτη ακόμη και σε νησιωτικές περιοχές.
Χιόνια και στην Αττική την Τρίτη!
Στην Αττική το βράδυ της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τρίτη χιονοπτώσεις πιθανόν ισχυρές θα σημειωθούν και σε πεδινές περιοχές στα βόρεια του νομού.
Την Τρίτη και την Τετάρτη υπάρχει πιθανότητα να "ντυθεί" στα λευκά ακόμη και η πόλη της Αθήνας.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"