•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι


Απόψε η πρώτη παρέλαση

Όλα είναι έτοιμα στην Πάτρα για το καρναβάλι. Το ρολόι μετράει αντίστροφα για την κορύφωση των εκδηλώσεων, οι οποίες κορυφώνονται απόψε και αύριο, με τη νυχτερινή «ποδαράτη» και τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Ήδη από χθες καταφθάνουν χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να βιώσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας. Από το πρωί τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι συνεχή από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Από τον σταθμό του Κηφισού στην Αθήνα οι αναχωρήσεις των λεωφορείων προς την Πάτρα γίνονται κάθε πέντε λεπτά, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από Θεσσαλονίκη, από Γιάννενα, από Βόλο και φυσικά από τις γειτονικές περιοχές.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ανθρώπων του ΚΤΕΛ περισσότεροι από 30.000 θα βρεθούν στην Πάτρα με λεωφορεία από όλη τη χώρα.

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις, προπομπός το του θα ακολουθήσει είναι οι σοκολατορίκτες, οι οποίοι από τις 12.30 θα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, μοιράζοντας αφειδώς σοκολάτες.

Η μεγάλη ποδαράτη παρέλαση στην οποία θα συμμετάσχουν πάνω από 30.000 καρναβαλιστές ξεκινά λίγο μετά από τις 18.30, με επικεφαλής τον βασιλιά Καρνάβαλο και φυσικά τη βασίλισσα του Καρναβαλιού Νάιλα.

Πηγή: thebest.gr

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"