•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Χωρίς ελληνική συμμετοχή η επέμβαση στη Λιβύη


Θα συμμετάσχει μόνοι σε ανθρωπιστικές επιχειρήσεις

Ολοκληρώθηκε η, υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σύσκεψη για τις εξελίξεις στην Λιβύη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, του υπουργού και αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου και Πάνου Μπεγλίτη, του ΑΓΕΕΘΑ πτεράρχου Ι. Γιάγκου και του γγ του ΥΠΕΞ Ιωάννη Ζέππου.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι του ζητήματος και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλάδα επιδιώκει ειρηνική λύση, σεβόμενη απόλυτα τη διεθνή νομιμότητα και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, 1970 της 26ης Φεβρουαρίου και 1973 της 17ης Μαρτίου, ενώ παράλληλα η χώρα μας σέβεται και τις συμμαχικές της υποχρεώσεις.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η Ελλάδα δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, ωστόσο είναι πιθανόν να αναλάβει ρόλο σε θέματα ανθρωπιστικής βοήθειας και ελέγχου εφαρμογής του εμπάργκο όπλων.

Σημειώνεται ότι οι διαβουλεύσεις στο ΝΑΤΟ ολοκληρώνονται αύριο το μεσημέρι, ενώ μετά την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Δρούτσας στο πλαίσιο συνεδρίασης του ΕΣΕΠ ενημερώνει τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
πηγή:  http://www.newsbeast.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"