•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Αλλάζουν σχήμα τα οπίσθια...

Ένα μεγάλο πρόβλημα των γυναικών και ιδιαίτερα αυτών με μεσογειακό τύπο σώματος θέλουν να μειώσουν και να αλλάξουν σχήμα στα... οπίσθια τους. Υπάρχει λοιπόν τρόπος χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Η αλήθεια είναι ότι το σωματικό σχήμα είναι γενετικά εξαρτώμενο και ο καθένας μας πορεύεται με αυτό που έχει κληρονομήσει. Όμως μπορείτε να βελτιώσετε μέχρι ενός σημείου, με συστηματική και εξειδικευμένη προσπάθεια,το μέγεθος και τις διαστάσεις των γλουτών σας.

Ο συνδυασμός κατάλληλης διατροφής και εξειδικευμένης γυμναστικής, μπορεί να τα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό, έτσι ώστε η οπτική εικόνα σας να δείχνει πιο αναλογική, πιο συμμετρική.

Χάνοντας κιλά λίπους θα ξεφορτωθείτε μεγάλες, μαλακές και πλαδαρές μάζες, ενώ κερδίζοντας μυς θα γεμίσετε το σώμα σας σκληρές και πυκνές μάζες.Έτσι θα φαίνεστε πιο αδύνατη, πιο εύσχημη και θα έχετε ένα πιο καλλίγραμμο κορμί που θα τονίζει τη θηλυκότητά σας. Και δεν είναι μόνον αυτό:..
... Οι μυς θα δώσουν φόρμα στους γλουτούς σας και επειδή θα αυξήσουν το μεταβολισμό σας, θα διατηρείτε το σώμα σας λεπτό, ακόμα κι όταν κάποιες φορές τρώτε περισσότερο από ότι χρειάζεστε.

Προσοχή όμως,δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά το σχήμα, το γενικό περίγραμμα, οι επιμέρους αναλογίες του σώματος ή η προκαθορισμένη κατανομή του λίπους.Τα μόνα που μπορείτε να κάνετε αφορούν το σωματικό σας βάρος, το ποσοστό λίπους και το μυϊκό σας σύστημα.
 

tyxaiodenomizo.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"