•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Τέρμα τα... κασκόλ!


Τέρμα στη... μόδα των κασκόλ έδωσε η FIFA η οποία ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιουλίου απαγορεύεται στους επαγγελματίες παίκτες να φορούν το συγκεκριμένο αξεσουάρ γύρω από το λαιμό τους! Διαβάστε τί θέση έχουν πάρει για το θέμα οι Φέργκιουσον, Φέρντιναντ και Βενγκέρ....

"Δεν τέθηκε καν θέμα συζήτησης επειδή αυτό το κασκόλ δεν αποτελεί μέρος της στολής και μπορεί να είναι επικίνδυνο", τόνισε ο πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, στο πλαίσιο της ετήσιας συνεδρίασης που είχε το νομικό τμήμα της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται χωρίς αμφιβολία να κοστίσει περισσότερο από όλους στη... Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είναι με διαφορά η ομάδα που η πλειοψηφία των παικτών της είχαν "κολλήσει" με τη συγκεκριμένη συνήθεια (δείτε photos στο τέλος του κειμένου).

Φυσικά, υπάρχουν και πολλοί που θα χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την απόφαση, με πρώτο και καλύτερο τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας και νυν τεχνικό της Νοτς Κάουντι, Πολ Ινς, που τον περασμένο μήνα είχε κριτικάρει έντονα τους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ που φορούν κασκόλ.

"Έχω αρρωστήσει με το να βλέπω παίκτες, ακόμα και όταν είναι ήπιος καιρός, να φορούν καλτσόν και αυτά τα πράγματα (κασκόλ) γύρω από τους λαιμούς τους. Δεν είναι σωστό.

Πίσω στην εποχή μου, και ακούγομαι γέρος τώρα, είχαμε μόνο μαύρα και άσπρα παπούτσια.

Τώρα έχουμε κασκόλ, ανθρώπους που φορούν ακουστικά όταν δίνουν συνεντεύξεις, κάτι που θεωρώ δείγμα ασέβειας, ροζ παπούτσια, πράσινα παπούτσια, καλσόν.

Το επόμενο βήμα είναι να φορούν φούστες", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά μιλώντας στη "BBC".

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε πει χαρακτηριστικά ότι"οι πραγματικοί άνδρες δεν φορούν κασκόλ" (απαγόρευσε σε όλους τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να φορούν), με τον Ρίο Φέρντιναντ να "συμπληρώνει" τον προπονητή του γράφοντας στο Twitter του: "Δεν θα δείτε παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φοράει κασκόλ".

Ίδια άποψη με τους Φέργκιουσον και Φέρντιναντ είχε διατυπώσει και ο άλλοτε άσος των "κόκκινων διαβόλων" Ρόι Κιν ("έχουν γίνει όλοι τους σοφτ..."), ενώ από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ είχε υπερασπιστεί τους παίκτες της Άρσεναλ που επέλεγαν να φορέσουν κασκόλ.

"Συμβουλεύομαι το ιατρικό επιτελείο για αυτό τους αφήνουμε να τα φορούν", είχε δηλώσει πρόσφατα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των "κανονιέρηδων".

Τα κασκόλ έγιναν μόδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ιδού η απόδειξη...

Γιάγια Τουρέ


Πέπε Ρέινα


Ζο


Μάριο Μπαλοτέλι


Νταβίδ Σίλβα


Σαμίρ Νασρί


Μάξι Ροντρίγκες








http://frappedoupoli.blogspot.com/2011/03/blog-post_2663.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"