Σε τελικό στάδιο η νέα BMW M5


ΔΕΙΤΕ: Το νέο «όπλο» της γερμανικής εταιρείας

Η νέα γενιά της BMW M5 θα παρουσιαστεί εντός του έτους, με την έντονη φημολογία των ημερών να την θέλει να παρουσιάζεται ως concept στην έκθεση της Σαγκάης, που θα γίνει τον επόμενο μήνα. Ως γνωστών το μοντέλο θα κάνει χρήση του υπερτροφοδοτούμενου V8 μοτέρ των 4,4 λίτρων, ενώ η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο.

Η έκθεση της Σαγκάης θα γίνει μεταξύ 21-28 Απριλίου, και όπως όλα δείχνουν η BMW μας ετοιμάζει μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. Πρόκειται για τη νέα M5 που όπως όλα δείχνουν θα παρουσιαστεί εκεί (μαζί με τη νέα M6), και όπως έχει διαρρεύσει θα χρησιμοποιεί το νέο V8 σύνολο των 4,4 λίτρων. 

Η εταιρεία δεν ανακοινώνει επίσημα μεγέθη ακόμη, κρατώντας τους πάντες σε αγωνία, όμως το μηχανικό σύνολο είναι αυτό που ήδη χρησιμοποιείται στις X5 M, και X6 M. Η έκδοση που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα θα είναι σε μορφή concept, ενώ το ντεμπούτο του μοντέλου είναι προγραμματισμένο για την έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση το σύνολο θα κάνει χρήση υπερτροφοδότησης και θα αποδίδει πάνω από τους 555 ίππους των SUV (περίπου 578 ίππους).

Πηγή: autotriti.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"