•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Οι απατεώνες βρήκαν το... μάστορά τους


Αυξάνονται τα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων

Τουλάχιστον 4 κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων ανθρώπων από ληστές σημειώθηκαν στην ανατολική Φθιώτιδα και τη Λαμία.

Συγκεκριμένα, δυο καλοντυμένοι και ευγενικοί κύριοι πλησίασαν ηλικιωμένη γυναίκα στη παραλία Ραχών και της είπαν ότι τους έστειλε ο γιος της για να τους δώσει 1000 ευρώ γιατί είχε πάθει ζημιά με το αυτοκίνητό του. Μάλιστα της έδωσαν το κινητό για να μιλήσει με το γιο της, που υποτίθεται ότι ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Οι απατεώνες, αφού πήραν τα χρήματα, στη συνέχεια επισκέφθηκαν άλλες δύο ηλικιωμένες, τη μία στις Ράχες, επάνω στο χωριό και την άλλη στο Αχλάδι. Και στις δύο περιπτώσεις γνώριζαν λεπτομέρειες και τα ονόματα των παιδιών τους, από τις οποίες απέσπασαν επίσης χρήματα, με παρόμοιο τρόπο.

Οι δύο απατεώνες όμως βρήκαν το... μάστορά τους με μια ηλικιωμένη που προσπάθησαν να εξαπατήσουν στη Νέα Μαγνησία Λαμίας. Οι ευγενικοί κύριοι πλησίασαν τη γιαγιά, την στιγμή που έβγαινε από το φούρνο της συνοικίας και της είπαν ότι ο ένας είναι λογιστής του γιου της του Δημήτρη και της ζήτησαν 400 ευρώ που είχε ανάγκη ο γιος της να πληρώσει άμεσα στην εφορία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, μια τετραπέρατη Μικρασιάτισσα, τους απάντησε ορθά κοφτά ότι ο γιος της δεν την ανακατεύει ποτέ με τα λογιστικά του και ότι δεν πρόκειται να τους δώσει ούτε ένα ευρώ. 

Πηγή: lamiareport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"