Τρέμε Πάμελα, ήρθε η Emily


ΔΕΙΤΕ: Το ρομπότ ναυαγοσώστρια

Εάν το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για ατύχημα στη θάλασσα είναι ναυαγοσώστριες με το κορμί της Πάμελα Άντερσον στο Baywatch, τότε έχετε μείνει πίσω. Η Emily έσωσε μόνο το 2009 77.192 άτομα στις αμερικανικές παραλίες, τα οποία παραλίγο να πνιγούν στη θάλασσα.

Το ρομπότ που σώζει ζωές φαινομενικά είναι σαν την κοινή σανίδα που κρατούν οι ναυαγοσώστες και με ένα κομπιουτεράκι πηγαίνει στην κατεύθυνση που πρέπει. Η ταχύτητά της είναι μέχρι και 45 χιλιόμετρα και όταν φτάσει τελικά στο σημείο, τότε ο ναυαγοσώστης που την χειρίζεται ο ναυαγοσώστης πατά ένα κουμπί για να σταματήσει και να μπορέσει αυτός που πνίγεται να κρατηθεί.

Φτάνει έξι φορές πιο γρήγορα απ΄ότι θα έκανε ένας άνθρωπος και μπορεί να μην είναι σε θέση να αντικαταστήσει τους ανθρώπους, αλλά σίγουρα είναι σημαντική βοήθεια στο έργο της διάσωσης.Αρχικά κάποιος ναυαγοσώστης τη ρίχνει στα νερά.Στη συνέχεια καταλαβαίνει με ειδική συσκευή που είναι ο κολυμβητής που είναι σε κίνδυνο.Τελικά σταματά για να πιαστεί από πάνω της ο κολυμβητής.
    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"