•  ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι καψώνια!...
  • Το πρωί  δίδασκαν τον λόγο του Θεού και το απόγευμα έκαναν...
  • ΔΕΙΤΕ: Σέξι και... όποιος αντέξει!  Βλέποντας κανείς την Κelly Brook, σίγουρα...
  • ΔΕΙΤΕ:1. Τακτικός συντάκτης Το kouneli δεν έχει συμπληρώσει ακόμα έναν μήνα λειτουργίας και...
  • ΔΕΙΤΕ: Βίντεο με γκολ από τα 40 μέτρα  Πώς μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ...

Αποσύρετε το κινητό σας και πάρτε λεφτά στο χέρι!


Νέο πρόγραμμα από τον Κωτσόβολο

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόσυρσης κινητών τηλεφώνων με άμεσο χρηματικό όφελος για τον καταναλωτή παρουσίασε σήμερα η εταιρεία Κωτσόβολος με στόχο να σταθεί δίπλα στον καταναλωτή λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα από σήμερα να επισκέπτονται τα καταστήματα της Κωτσόβολος σε όλη τη χώρα και με μια πολύ απλή διαδικασία, να ενημερώνονται για την αξία του κινητού τους τηλεφώνου. Η αξία θα προκύπτει αυτόματα από ειδικό σύστημα, ύστερα από ένα σύντομο έλεγχο του μοντέλου, της κατάστασης και της λειτουργικότητας της συσκευής. Στη συνέχεια, ο καταναλωτής θα μπορεί να περάσει με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του από τα ταμεία των καταστημάτων, ώστε να παραλάβει άμεσα τα χρήματα της αξίας του σε μετρητά, ενώ έχει και την επιλογή να προτιμήσει μια δωροεπιταγή ακόμη μεγαλύτερης αξίας.

Όσα μοντέλα κινητών τηλεφώνων δεν έχουν χρηματική αξία είτε γιατί το μοντέλο είναι παλιό είτε λόγω φθοράς, θα δίνεται η δυνατότητα ανακύκλωσης και ταυτόχρονα, οι κάτοχοί τους θα λαμβάνουν ειδικά εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές τους στα καταστήματα Κωτσόβολος, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση.

Οι συσκευές με αξία θα συλλεχθούν, θα επισκευαστούν και θα διατεθούν στη συνέχεια σε αναπτυσσόμενες χώρες, που τις έχουν ανάγκη. Στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, αφού οι συσκευές χωρίς αξία θα σταλούν για ανακύκλωση. Ήδη έχουν ανακυκλωθεί από την εταιρεία από τον Απρίλιο του 2008 πάνω από 280.000 συσκευές.

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε και εσύ το δικό σου σχόλιο "Το Kouneli"